۱۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۹ کد : ۲۳۲۹۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی

بهار قرآن و عفاف

تقارن بهار طبیعت و بهار عبـودیت و تربیت در پرتـو انـوار ملکوتـی قـرآن، لزوم تأسّی به ثقلین را به ما یادآوری می نماید. دانشگاه به مثابه پیشگام دانش و بینش و پایگاه شکوهمند فرهنگ و فرزانگی، جایگاه جوانـان فرهیختـه ای است که همّـت را آرمـان راه ساخته و عزم خویش برای کنـار زدن پرده پنـدار و راهیابی به بزرگراه انسانیّت و خـردورزی و زندگـی شایسته جزم کرده اند. آینده سازان این مملکت در مسیر خودشناسی و خودسازی عقلی و معنوی ضمن بهره گیری مجاهدانه از لحظات مغتنم بهار جوانی، در گلستان توحید و ولایت به تفرّج‌ می پردازند و همه مساعی و اهتمام خویش برای مراقبه‌ی ظاهری و باطنی و کسب فضایل اخلاقی به کار می‌گیرند تا در این صراط مستقیم در محضر حضرت حقّ از هرگونه کردار و رفتارنابهنجار پرهیز نمـوده و حریم “عفاف و حجاب” را در ساحت مقدّس دانشگاه، پاس دارند.

احمد لامعی‌گیو - رئیس دانشگاه

آخرین ویرایش۱۶ فروردین ۱۴۰۲