برگزاری جلسه رئیس دانشگاه بیرجند با دهیار، رئیس و اعضای شورای اسلامی روستای امیرآباد

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۸ کد : ۲۳۶۲۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند روز پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ با علی علی‌اکبری، دهیار روستای امیرآباد و مهدی امیرآبادی رئیس شورا و دیگر اعضای این شورا دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه دیدار رئیس دانشگاه بیرجند و مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه با دهیار، رئیس و اعضای شورای اسلامی روستای امیرآباد صبح روز پنجشنبه 7 اردیبهشت 1402 در محل باغ و عمارت امیریه برگزار شد.
در این جلسه بر تعاملات فی مابین دانشگاه بیرجند و دهیاری و شورای روستای امیرآباد تأکید شد. در ادامه گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای تعمیرات لوله آب قنات خالق آباد اعلام شد.