تأسیس و آغاز به‌کار انجمن ایران‌شناسی شعبه خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۳ کد : ۲۳۶۲۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تأسیس و آغاز به‌کار انجمن ایران‌شناسی شعبه خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، هیأت مدیره انجمن ایران شناسی با تشکیل شعبه ایران‌شناسی در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
پس از موافقت هیأت مدیره انجمن ایران‌شناسی با تأسیس انجمن ایران‌شناسی شعبه خراسان جنوبی، مدیران 9 کارگروه انجمن توسط دکتر محمودجعفری دهقی، رییس انجمن علمی ایران‌شناسی منصوب شدند.
دکتر علی اکبر سام خانیانی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی ادبیات فارسی با اعلام این خبر گفت: انجمن ایران‌شناسی شعبه خراسان جنوبی با 9 کارگروه در حوزه‌های ادبیات فارسی، فرهنگ پژوهی اسلامی، گویش‌شناسی، زبان شناسی ادبی و تاریخی، باستان شناسی هنر، تاریخ، جغرافیای تاریخی، دیپلماسی فرهنگی و زبان‌های باستانی در دانشگاه بیرجند آغاز به‌کار کرد. براساس احکام صادره از سوی رییس انجمن علمی ایران‌شناسی، دکتر علی اکبر سام خانیانی به عنوان مدیر کارگروه زبان و ادبیات فارسی، دکتر احمد لامعی‌گیو، مدیر کارگروه فرهنگ پژوهی اسلامی، دکتر محمد امین ناصح، مدیر کارگروه گویش شناسی، دکتر حامد نوروزی، مدیر کارگروه زبان شناسی ادبی و تاریخی، دکتر علی زارعی، مدیر کارگروه باستان شناسی هنر، دکتر مجتبی خلیفه، مدیر کارگروه تاریخ، دکتر مفید شاطری، مدیر کارگروه جغرافیای تاریخی، دکتر احمد بخشی، مدیر کارگروه دیپلماسی فرهنگی و دکتر حسن امامی به عنوان مدیر کارگروه زبان‌های باستانی انجمن ایران شناسی شاخه خراسان جنوبی در سال 1402 معرفی شدند.
مسئول شعبه انجمن ایران‌شناسی در خراسان جنوبی، بیان داشت:  انجمن ایران‌شناسی در سال 1324 به عنوان یکی از قدیمی‌ترین انجمن‌های علمی کشور تأسیس شده است. انجمن ایران‌شناسی از انجمن‌های مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشد که شعبه اصلی آن در دانشگاه تهران مستقر است.