تفاهم‌نامه همکاری بین اداره کل استاندارد خراسان جنوبی و دانشگاه بیرجند منعقد شد

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۷ کد : ۲۳۶۳۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تفاهم‌نامه همکاری بین اداره کل استاندارد خراسان جنوبی و دانشگاه بیرجند با هدف توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی و فراهم نمودن زمینه های تبادل اطلاعات و گسترش همکاری‌های آموزشی، فی‌مابین دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و دکتر مهدی دستورانی، سرپرست اداره کل استاندارد خراسان جنوبی منعقد شد.
تفاهم‌نامه همکاری بین اداره کل استاندارد خراسان جنوبی و دانشگاه بیرجند منعقد شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه مبادله تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و اداره کل استاندارد خراسان جنوبی با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر مهدی دستورانی، سرپرست اداره کل استاندارد خراسان جنوبی و معاونین این اداره کل و معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار شد.
بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین برای ارتقاء سطح همکاری‌های علمی، پژوهشی و آموزشی در زمینه‌های استفاده از توان فنی علمی و آزمایشگاهی، همکاری در تدوین استانداردهای ملی و بین المللی و انجام تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی، برگزاری سمینارها، همایش‌ها  و کارگاه‌ها، همکاری در استقرار دبیرخانه کمیته‌های فنی متناظر  IEC,Codex, ISO در استان، همکاری در ترویج فرهنگ استاندارد و ایجاد دفتر ارتباط استاندارد و دانشگاه بخشی از موضوعات و زمینه‌های همکاری این تفاهم نامه است.
زمان تفاهم نامه به مدت دو سال است و درصورت توافق طرفین مدت زمان اجرای آن قابل تمدید خواهد بود.
همچنین در این جلسه مقرر شد دفتر استانداردسازی در دانشگاه بیرجند تأسیس شود.
ایجاد دفاتر استانداردسازی در کنار دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها به منظور استفاده از زنجیره صنعت و دانشگاه و استاندارد جهت هماهنگ نمودن خواسته‌های ایشان در تدوین استانداردهای ملی و بین المللی از اهداف تأسیس دفاتر استانداردسازی است.
همچنین ارتقاء سطح آگاهی دستگاه‌ها نسبت به استاندارد و ارکان استانداردسازی نوین، جهت دهی به پایان نامه‌های دانشجویی در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد در راستای بهبود استانداردسازی ملی، تعامل مؤثر بین سازمان ملی استاندارد ایران و دستگاه‌ها برای مشارکت مؤثر در تدوین استانداردهای ملی، ترویج و آموزش استانداردسازی، افزایش آگاهی در زمینه مشارکت در تدوین استاندارهای بین المللی و ارتقاء دانش و فناوری با دسترسی آسان به دانش و تجربه بین المللی از دیگر اهداف تأسیس دفاتر استانداردسازی است.
از وظایف دفتر استانداردسازی می‌توان به تهیه استانداردها برای صرفه‌جویی اقتصادی، کاهش زمان طراحی فرآیند، بهبود کارایی و خدمات و ایجاد ارتباط با گروه‌های کاری متفاوت در سازمان به منظور ارتقاء و بهبود ارتباطات، ترویج به‌کارگیری استاندارد در سازمان با ارائه گزارش به مدیریت در بازه هزینه‌های عملیات، صرفه جویی اقتصادی، سهیم کردن تمامی کارکنان در فعالیت استاندارد و نظارت بر اجرای استاندارد اشاره کرد.

آخرین ویرایش۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲