برگزاری نشست رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی با رئیس دانشگاه بیرجند به منظور تعامل بین مجموعه‌های آموزش عالی استان

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۹:۳۳ کد : ۲۳۶۵۲ اخبار برگزیده
نشست حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد اکبری مطلق؛ رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی با دکتر احمد لامعی‌گیو؛ رئیس دانشگاه بیرجند روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست رئیس دانشگاه فرهنگیان و هیأت همراه با رئیس دانشگاه بیرجند درباره اجرایی نمودن تعامل بین مجموعه‌های آموزش عالی استان به درخواست دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.
در این دیدار علاوه بر گفتگو درباره روش‌های اجرایی نمودن تعامل هرچه بیشتر بین مجموعه‌های آموزش عالی استان انعقاد تفاهم نامه آموزش، پژوهشی و فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.