افتتاح انجمن مطالعات منطقه‌ای در دانشگاه بیرجند

۱۲ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۸ کد : ۲۴۴۸۴ اخبار برگزیده
انجمن مطالعات منطقه‌ای، یکشنبه ۱۱تیرماه در دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
افتتاح انجمن مطالعات منطقه‌ای در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، روز یکشنبه 11تیرماه با حضور دکتر احمد لامعی رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محمدرضا مجیدی عضو هیات علمی  دانشگاه تهران و مدیرعامل انجمن ایرانی همکاری با یونسکو و رئیس باشگاه گردشگری فرهنگی یونسکو، دکتر حسین فرزانه پور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، دکتر حسن امامی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و جمعی از اعضای هیات علمی و همکاران دانشکده ادبیات و علوم انسانی، انجمن مطالعات منطقه‌ای در دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
در ابتدای این جلسه دکتر احمد بخشی  توضیحاتی را پیرامون فعالیت ها و پیگیری های انجام شده برای ایجاد انجمن را تشریح نمود و در ادامه حاضران نظرات خود را در خصوص گسترش رشته‌های دانشگاهی، فعالیت های فرهنگی و حضور در فضاهای تعاملی نوین علمی را مطرح کردند. دکتر مجیدی نیز آمادگی خود را برای پیگیری مطالبات فرهنگی و علمی دانشگاه اعلام نمود.