چهل و یکمین جلسه هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه

۱۲ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۴ کد : ۲۴۴۸۹ اخبار برگزیده
چهل و یکمین جلسه هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه روز چهارشنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۲ در محل سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
چهل و یکمین جلسه هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، چهل و یکمین جلسه هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه روز چهارشنبه 7 تیرماه 1402 در محل سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
در این جلسه گزارشی از عملکرد بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند ارائه و راجع به برنامه‌های آینده بنیاد و دانشگاه بحث و گفت و گو شد.
چهل و یکمین جلسه هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند با حضور مهندس سید محمد حسین زینلی رئیس هیات مدیره بنیاد، دکتر غلامرضا زمانی نایب رئیس هیأت مدیره، مهندس علیرضا صمدزاده مدیرعامل بنیاد، مهندس علی اکبر فلاحی، مهندس احمد حاجی‌زاده، مهندس حسین صباغ، دکتر اسدا... زنگویی، محمد احسانبخش و خانم بتول می‌خوش برگزار شد.
در پایان دکتر احمد لامعی رئیس دانشگاه از تلاش های بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند تشکر و قدردانی کرد.