در دومین روز برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری انجام شد؛

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی از روند برگزاری آزمون سراسری

۱۵ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۳ کد : ۲۴۵۲۰ اخبار برگزیده
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی صبح روز پنجشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۲ از روند برگزاری آزمون در دانشگاه بیرجند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری دومین روز از آزمون سراسری در استان خراسان جنوبی، صبح روز پنجشنبه 15 تیرماه 1402، سیدمحمدرضا طالبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی از روند برگزاری آزمون در گروه‌ علوم تجربی بازدید کرد.
طالبی در این بازدید که با همراهی دکتر لامعی‌گیو، رئیس ستاد برگزاری آزمون در خراسان جنوبی و دکتر حسینی‌واشان، دبیر ستاد آزمون برگزار شد، از حوزه‌های آزمونی دانشگاه بیرجند بازدید به عمل آورد.
سیدمحمد رضا طالبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی پس از بازدید از حوزه‌های آزمونی دانشگاه بیرجند، با قدردانی از اقدامات دانشگاه بیرجند و ستاد برگزاری آزمون سراسری، گفت: موضوع دارای اهمیت در کنکور سراسری سال جاری این است که 60 درصد امتیاز به آزمون کنکور و 40 درصد امتیاز برای قبولی در کنکور شرط معدل در سال آخر دوره دوم متوسطه است.