برگزاری جلسه قرارگاه استانی شهید علم الهدی

۲۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۰ کد : ۲۴۶۲۵ اخبار برگزیده
جلسه قرارگاه استانی شهید علم الهدی با موضوع برگزاری اردوهای راهیان نور شمالغرب و غرب کشور و نیز برگزاری مراسم پیاده روی اربعین حسینی، روز شنبه، ۲۴ تیر۱۴۰۲، در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند، با حضور رؤسای دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی برگزار شد.
برگزاری جلسه قرارگاه استانی شهید علم الهدی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جلسه قرارگاه استانی شهید علم الهدی، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و رئیس قرارگاه استانی علم الهدی، ضمن خوشامدگویی به حاضران، توضیحاتی را در خصوص اهمیت مراسم اربعین حسینی بیان کرد. در ادامه دکتر حسین فرزانه پور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دستور کار جلسه را قرائت و نهایتاً مواردی از قبیل شیوه اعزام دانشجویان به مراسم اربعین حسینی، اختصاص وام قرض الحسنه و اختصاص اتوبوس‌های شرکت جوان سیر به اردو به تصویب رسید.