بازدید استاندار از پروژه‌های عمرانی دانشگاه بیرجند

۱۶ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۰ کد : ۲۴۷۹۵ اخبار برگزیده
دکتر قناعت، استاندار خراسان جنوبی روز دوشنبه ۱۶مرداد ۱۴۰۲ از پروژه‌های عمرانی دانشگاه بیرجند بازدید کرد.
بازدید استاندار از پروژه‌های عمرانی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی با همراهی دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و اعضای هیات رئیسه و جمعی از مدیران از پروژهای عمرانی دانشگاه بازدید کرد.
این بازدید با ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام دانشگاه بیرجند از مسجد امام جعفر صادق (علیه السلام) دانشگاه آغاز و در ادامه از  المان شهدا، سردرب قدیم دانشگاه، محوطه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، زمین چمن، خوابگاه‌های متاهلین، خوابگاه دخترانه، ساختمان دانشکده هنر، سالن ورزشی دخترانه و خوابگاه اتباع بازدید صورت پذیرفت.
دکتر احمد لامعی‌گیو در این بازدید عنوان داشت: استاندار خراسان جنوبی به عنوان مقام عالی اجرایی دولت در استان و عضو هیأت امنای دانشگاه بیرجند طی بازدید از پروژه‌های عمرانی و میزان تحقق مصوبات سفر ریاست جمهوری، در جریان چالش ها و مشکلات پیش روی دانشگاه قرار گرفت.
شایان ذکر است؛ استاندار خراسان جنوبی در ادامه از پردیس شهدا، مرکز موزه، اسناد و مفاخر دانشگاه، پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و باغ و عمارت امیریه بازدید کرد.

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۴۰۲