دیدار دکتر احمد خامسان با اعضای شورای صنفی و رفاهی دانشجویان دانشگاه بیرجند

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۱:۴۴ کد : ۴۵۵۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اعضای شورای صنفی و رفاهی دانشجویان با دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند دیدار  و گفتگو کردند.
دیدار دکتر احمد خامسان با اعضای شورای صنفی و رفاهی دانشجویان دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، اعضای شورای صنفی و رفاهی دانشجویان "عصر امروز چهارشنبه 27 شهریور 1398" در محل حوزه ریاست با رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
دکتر خامسان ضمن اشاره به وضعیت بودجه دانشگاه گفت: انتظار این است مطالبات شورای صنفی براساس وضعیت دانشگاه بیان و پیگیری گردد.
وی در ادامه به یکپارچه‌‌سازی سامانه‌های دانشگاه اشاره کرد و افزود: قطعاً در ابتدا شاهد نقص‌های سیستمی و ایراداتی خواهیم بود که سعی تمام مجموعه در جهت به حداقل رساندن این اشکالات است.
در ادامه جلسه نماینده اعضای شورای صنفی با بیان انتظارات و مشکلات خواستار رفع مشکلات سیستم پویا، تعویض صندلی ‌های دانشکده ادبیات، تکمیل پروژه آمفی تئاتر دانشکده مهندسی و راه‌اندازی تعداد بیشتری از رستوران‌های مکمل دانشجویی شد.

آخرین ویرایش۲۷ شهریور ۱۳۹۸