دکتر احمد خامسان از موزه و مرکز مفاخر دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کرد

۱۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۵ کد : ۳۹۹۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند به همراه دکتر فرزین مدیر روابط عمومی و دکتر ناصح مشاور و دستیار رئیس و مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه از موزه و مرکز مفاخر دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کرد.
دکتر احمد خامسان از موزه و مرکز مفاخر دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این بازدید دکتر ساکت رئیس موزه و مرکز مفاخر دانشگاه فردوسی مشهد  ضمن خوش آمدگویی به دکتر خامسان و همراهان، درخصوص امکانات و داشته های این مرکز توضیحاتی را ارائه کرد.
دکتر خامسان نیز پس از بازدید از امکانات و داشته های این مرکزگفت: در این موزه سیرتحول دانشگاه فردوسی مشهد به درستی به نمایش درآمده است و یادآور کوشش های گذشتگان و الهام بخش نسل آینده دانشگاه است.
موزه دانشگاه فردوسی مشهد با هدف نمایش پیشینه درخشان علمی و فرهنگی و ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوری تأسیس شده است.

آخرین ویرایش۱۵ تیر ۱۳۹۸