بازدید رئیس دانشگاه بیرجند از آموزشکده کشاورزی سرایان

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۴ کد : ۵۴۱۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند امروز سه‌شنبه ۲۸ آبان ماه ۹۸ از مجموعه آموزشکده کشاورزی سرایان بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشگاه بیرجند از آموزشکده کشاورزی سرایان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در ابتدای این بازدید، نشست صمیمی دانشجویان این آموزشکده با دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در ادامه دکتر مسعود دیدارخواه رئیس آموزشکده کشاورزی سرایان ضمن خوش آمدگویی به رئیس دانشگاه بیرجند حضور ایشان را باعث دلگرمی کارکنان و اساتید آموزشکده برشمرد و گزارشی از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این آموزشکده جهت پیشبرد اهداف کلان دانشگاه به خصوص هدایت آموزشکده به سمت دانشگاه‌های کارآفرین و درآمدزا ارائه داد.
دکتر خامسان در ادامه از آزمایشگاه‌ها ، کتابخانه، کلاس‌ها و پروژه‌های عمرانی در حال اجرا همچون مسجد، حصار آموزشکده و خوابگاه بازدید کرد.
همچنین رئیس دانشگاه بیرجند از مزارع  گل زعفران، تجهیزات و مکانیزاسیون مزرعه آموزشکده بازدید به عمل آورد.