انتصاب مدیر امور مالی دانشگاه بیرجند

۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۲ کد : ۷۳۲۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، محمدرضا علیزاده به مدت یک‌سال به سمت مدیر امور مالی دانشگاه منصوب شد.
انتصاب مدیر امور مالی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند ،در بخشی از این ابلاغ آمده است؛ با استناد به مصوبه دستور سی و دوم جلسه مورخ 25 دی 98 هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان جنوبی و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ به مدت یک‌سال به عنوان مدیر امور مالی منصوب می‌شوید. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده‌ای خواهید بود.
محمدرضا علیزاده کارمند قراردادی دانشگاه و از ابتدای خدمت خود در مدیریت امور مالی به عنوان کارشناس مسئول دریافت و پرداخت و معاون مدیر امور مالی مشغول به خدمت است.
همچنین دکتر خامسان در نامه جداگانه‌ای ضمن موافقت با استعفای محمدعلی خالدی مدیر قبلی امور مالی دانشگاه از خدمات شایان تقدیر وی تشکر کرد.