مدیر گروه آموزشی زیست شناسی دانشگاه بیرجند منصوب شد

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۱ کد : ۸۱۲ اخبار دانشگاه

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی حکمی دکتر مریم مودی را به عنوان مدیر گروه آموزشی زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه بیرجند منصوب کرد.

در جلسه ای که صبح امروز چهارشنبه 30 آبان 97 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد مدیر این گروه آموزشی معرفی شد.

دکتر مودی استادیار پایه 5 گروه آموزشی زیست شناسی دانشکده علوم دارای مدرک دکتری سیستماتیک مولکولی گیاهی از دانشگاه پوترا کشور مالزی است.

چاپ 10 مقاله در نشریات معتبر علمی، بین المللی ، ارائه 18 مقاله در کنفرانسهای بین المللی داخل و خارج کشور، شرکت در سه طرح پژوهشی، داوری کتاب و مقالات، کسب عنوان مقاله برگزیده در ششمین کنگره بین المللی بیولوژی ایران، کسب عنوان دانشجوی ممتاز در دوره کارشناسی ارشد، کمک در راه اندازی سه آزمایشگاه در گروه زیست شناسی و کارگاه پرورش قارچ، سرپرستی گروه آموزشی زیست شناسی و نماینده پژوهشی گروه مذکور از جمله فعالیتهای پژوهشی و مسئولیتهای اجرایی نامبرده است.