برنامه‌های دانشگاه بیرجند در هفته پدافند غیرعامل

۱۲ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۷ کد : ۱۰۴۲۲ اخبار ستادی
همزمان با هفته پدافند غیرعامل دوره‌های آموزشی، نمایشگاه پوستر پدافند غیرعامل و رزمایش خودحفاظتی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برنامه‌های دانشگاه بیرجند در هفته پدافند غیرعامل

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، پنج دوره آموزشی ویژه کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه بیرجند، نمایشگاه پوستر پدافند غیرعامل و رزمایش خودحفاظتی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
همزمان با هفته پدافند غیرعامل دوره آموزشی آشنایی با امنیت سایبری روز سه‌شنبه 6 آبان 1399 به صورت غیرحضوری ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه توسط دکتر محمد قاسمی‌گل ارائه شد.
دوره آموزشی امنیت سایبری(فرایند دسترسی امن) توسط مهندس هادی خسروی روز چهارشنبه 7 آبان ویژه دانشجویان دانشگاه و روز شنبه 10 آبان ویژه کارکنان برگزار شد. دوره آموزشی پدافند زیستی(پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا) توسط دکتر رؤیا عقیلی روز یکشنبه 11 آبان از طریق سامانه آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه برگزار شد.
همچنین دوره آموزشی پدافند مردم محور(تاب آوری) روز دوشنبه 12 آبان توسط دکتر محمدباقر آخوندی برگزار خواهد شد.
دیگر برنامه اجرا شده در این هفته رزمایش خودحفاظتی به منظور سنجش میزان آمادگی در مقابله با حوادث و شناسایی نقاط قوت و ضعف درحوزه های مختلف بود. رزمایش خودحفاظتی در دانشگاه بیرجند با همکاری و مشارکت حوزه معاونت اداری و مالی، مدیریت حراست، پایگاه بسیج خاتم الانبیاء (ص) و کمیته پدافند غیرعامل، روز یکشنبه 11آبان 99 برگزار شد. در این هفته نمایشگاه پوستر پدافند غیرعامل در سازمان مرکزی دانشگاه برپا شد. در این نمایشگاه عکس‌نوشته‌هایی با موضوعات پدافند سایبری، مردم‌ محور، زیستی، شیمیایی به نمایش گذاشته شده است.
درج شعار روز در سربرگ مکاتبات اداری، سایت و اتوماسیون اداری و کانال‌های اطلاع‌رسانی از دیگر اقدامات این کمیته است.