دانشجوی دانشگاه بیرجند قهرمان مسابقات پارا دوومیدانی کشور شد

۰۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۳ کد : ۳۸۹۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
علی اشتری دانشجوی دانشگاه بیرجند در مسابقات پرش طول پارا دوومیدانی کشور موفق به کسب مدال طلا شد.
دانشجوی دانشگاه بیرجند قهرمان مسابقات پارا دوومیدانی کشور شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، به نقل از فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین، مسابقات قهرمانی کشور پارا دوومیدانی مردان با حضور ۲۵۰ ورزشکار، امروز پنجشنبه ۶ تیر ماه در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب با معرفی افراد برتر به پایان رسید.
علی اشتری دانشجوی کارشناسی برق دانشگاه بیرجند مقام اول این مسابقات در رشته پرش طول را از آن خود کرد.
همچنین از میان ورزشکاران شرکت کننده در مسابقات قهرمانى کشور، بازیکنان تیم ملى براى اعزام به مسابقات جهانى امارات ۲۰۱۹ که بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد، انتخاب می شوند.

جناب آقای علی اشتری
دانشجوی ورزشکار و قهرمان دانشگاه بیرجند

کسب عنوان قهرمانی مسابقات پارا دوومیدانی کشور که حاصل تلاش شایسته و همت خستگی ناپذیر جناب عالی می باشد را خدمت شما، خانواده محترم و جامعه دانشگاهیان تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

سرافرازی هر چه بیشترتان را در تمامی عرصه ها از خداوند منان خواستاریم.

روابط عمومی دانشگاه بیرجند