برگزاری نشست مشترک هیأت‌های نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت استان‌های خراسان جنوبی و اردبیل

۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۵ کد : ۱۲۵۵۴ اخبار ستادی
نشست مشترک هیأت‌های نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت استان‌های خراسان جنوبی و اردبیل به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست مشترک هیأت‌های نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت استان‌های خراسان جنوبی و اردبیل امروز چهارشنبه 18 فروردین 1400 با حضور دکتر صفری معاون مرکز نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناروی، دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند و دکتر مصری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی در بستر آمزوش مجازی دانشگاه بیرجند(lms) با هدف اشتراک گذاری تجارب و راهکارهای آموزش الکترونیکی برگزار شد.
در این نشست تجربیات اعضای هیأت علمی از آموزش در بستر الکترونیکی و بسترها، ساختارها و مسائل فنی آموزش الکترونیکی مرود بحث و بررسی قرار گرفت.

آخرین ویرایش۱۸ فروردین ۱۴۰۰