نشست صمیمانه اعضای هیأت رئیسه و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی با سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۸ کد : ۱۸۴۶۲ اخبار ستادی
نشست صمیمانه رئیس و معاونین دانشکده ادبیّات و علوم انسانی به همراه مدیران گروه‌های آموزشی با معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی روز شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ در محل دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای جلسه دکتر سیدجواد حسینی واشان، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن خیر مقدم به میهمانان و تشکر از خدمات همکاران در طیّ دوره آموزش مجازی گفت: همکاران محترم در جهت اصلاح روند آموزشی، پیشنهادات خود را به حوزه آموزشی دانشگاه ارائه نمایند.
در ادامه جلسه دکتر حسن امامی، رئیس دانشکده ادبیّات و علوم انسانی ضمن تبریک انتصاب ایشان به سمت سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مسائل و مشکلات آموزشی دانشکده ادبیّات و علوم انسانی را مطرح کرد. مواردی از قبیل  آیین‌نامه ترفیع سالیانه اعضای هیأت علمی، جذب هیأت علمی، خدمات آموزشی کارشناسان آموزشی دانشکده، مشکلات فضای فیزیکی کلاس¬های آموزشی، خدمات گروه‌های آموزشی در ارائه دروس عمومی از جمله موارد بود که در این نشست صمیمی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.