انتصاب معاون مدیر امور آموزشی

۱۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۹ کد : ۱۹۳۴۹ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو؛ سرپرست دانشگاه بیرجند، دکتر عباس محمدی عضو هیأت علمی گروه آموزشی گیاه‌پزشکی به مدت دو سال به سمت معاون مدیر امور آموزشی منصوب شد.
انتصاب معاون مدیر امور آموزشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی سرپرست دانشگاه بیرجند به دکتر عباس محمدی آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سـال به عنـوان معاون مدیر امور آموزشی منصوب می‌شویـد. اطمینان دارم بـا اتکال به خداونـد سـبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشـگاهی، منشاء خـدمات ارزنـده‌ای خواهیـد بود.
شایان ذکر است؛ دکتر لامعی در نامه جداگانه‌ای ضمن موافقت با اسـتعفای دکتر مرتضی قربانی از سـمت معاون مدیر امور آموزشی، از تلاش‌های مجدانه و مثمر ثمر ایشان قدردانی کرد.
دکتر محمدی در سال 1386 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته تحصیلی قارچ شناسی از دانشگاه تربیت مدرس کسب کرد.
معاون گروه زراعت و اصلاح نباتات، مسئول آزمایشگاه بیماری شناسی گیاهی، عضو انجمن قارچ شناسی ایران، عضو انجمن بیماری شناسی گیاهی ایران و عضویت در انجمن بیماری شناسی آمریکا، چاپ 55 مقاله فارسی در نشریات معتبر علمی، چاپ 30 مقاله در مجلات معتبر بین المللی، انجام دو طرح پژوهشی و مشاوره و راهنمایی 25 پایان نامه کارشناسی ارشد  بخشی از سوابق اجرایی و پژوهشی دکتر محمدی است.

{رزومـه}