اعضای هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند منصوب شدند

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۹:۴۸ کد : ۱۹۷۷۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر محمدخلج امیرحسینی، رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعضای هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند را معرفی کرد.
اعضای هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدخلج امیرحسینی، رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعضای هیأت اجرایی جذب دانشگاه بیرجند را معرفی کرد.
دکتر امیرحسینی، رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای ضمن معرفی اعضای حقیقی هیأت اجرایی به دکتر لامعی؛ سرپرست دانشگاه بیرجند، آورده است؛ عطف به پیشنهاد سرپرست محترم دانشگاه مبنی بر معرفی اعضای هیأت اجرایی جذب و طبق مصوبات هیأت عالی جذب شورای انقلاب فرهنگی، اعضای این هیأت مطابق مصوبه هیأت عالی جذب معرفی می‌شوند. براساس این مصوبه دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، دکتر همایون فرهنگ‌فر، دکتر  محمود فال سلیمان، دکتر محمدمهدی دیانی، دکتر محمدمهدی خطیب، دکتر حسن حسن‌پور، دکتر سیدمحمد خراشادیزاده و دکتر محمدحسن سیاری‌زهان به عنوان اعضای حقیقی هیأت اجرایی جذب معرفی شدند. دکتر لامعی ؛ سرپرست دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی جعفری؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند اعضای حقوقی هیأت اجرایی جذب هستند. ریاست هیأت اجرایی جذب بر عهده سرپرست دانشگاه بیرجند است.