سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با معاون آموزشی وزارت علوم دیدار کرد

۰۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۸ کد : ۱۹۸۶۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سیدجواد حسینی‌واشان؛ سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سفر دو روزه کاری به تهران با دکتر عموعابدینی؛ معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر دهقان؛ مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی و معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور، مهندس عزیزی؛ رئیس امور اجرایی آزمون سازمان سنجش آموزش کشور دیدار کرد.
در این دیدارها امور آموزشی دانشگاه، ایجاد رشته‌‌های جدید، پیگیری فرآیند تصویب رشته‌های در حال اقدام دانشگاه، جذب دانشجویان بین الملل، وضعیت آموزشکده‌‌های اقماری دانشگاه، استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه بیرجند مورد رایزنی و تأکید قرار گرفت.  همچنین در دیدارهایی با مدیران سازمان سنجش آموزش کشور، روند جذب دانشجویان، موارد لغو قبولی دانشجویان مغایرت معدل و همکاری در امور برگزاری آزمون‌ها مورد تبادل نظر قرار گرفت.

آخرین ویرایش۰۸ شهریور ۱۴۰۱