آزمون استخدامی تأمین اجتماعی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۸ کد : ۲۰۳۲۳ اخبار ستادی
آزمون استخدامی تأمین اجتماعی همزمان با سراسر کشور روز جمعه ۱۵ مهر ۱۴۰۱ در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آزمون استخدامی تأمین اجتماعی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون استخدامی تأمین اجتماعی با حضور 667 داوطب خانم و آقا در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز جمعه 15 مهر 1401 در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آزمون استخدامی تأمین اجتماعی در نوبت صبح با حضور 240 داوطلب خانم در بلوک الف دانشکده علوم و 339 داوطلب آقا در بلوک ب دانشکده علوم برگزار شد. در نوبت بعدازظهر نیز 98 داوطلب خانم و آقا در دو بلوک دانشکده علوم به رقابت پرداختند.
شایان ذکر است؛ همزمان با برگزاری این آزمون مدیرکل تأمین اجتماعی استان و مدیران این اداره کل با همراهی دکتر سیدجواد حسینی واشان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از روند برگزاری آزمون بازدید کردند.