برگزاری جلسه تکریم و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی علوم تربیتی و آمار

۲۴ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۰ کد : ۲۱۰۴۶ اخبار ستادی
در این جلسه دکتر حسینی‌واشان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از زحمات و تلاش‌های ارزنده دکتر هادی پورشافعی و دکتر مجید چهکندی مدیران سابق گروه‌های آموزشی علوم تربیتی و آمار تقدیر و تشکر کرد و برای مدیران جدید این گروه‌ها دکتر محمدعلی رستمی نژاد و دکتر هادی علیزاده نوقابی آرزوی موفقیت کرد.
برگزاری جلسه تکریم و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی علوم تربیتی و آمار

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه افزود: نظم و انضباط یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت کاری است که حضور به موقع مدیران گروه در محل کار و پاسخگویی به دانشجویان و اعضای هیأت علمی و یاوران علمی بخشی از این انتظارات است.
در ادامه ایشان به بیان شرح وظایف مدیران گروه پرداخته و نکات مهم آموزشی را یادآوری نمود. در پایان مراسم نیز با اهدای هدایایی از زحمات مدیران گروه تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
لازم به  توضیح است؛ طی احکامی جداگانه‌ای از سوی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محمدعلی رستمی نژاد به سمت مدیر گروه آموزشی علوم تربیتی و دکتر هادی علیزاده نوقابی به سمت مدیر گروه آموزشی آمار به مدت دو سال منصوب شدند.