نشست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با معاونان اسبق آموزشی

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۲۰:۳۰ کد : ۲۲۲۹۹ اخبار ستادی
نشست هم فکری و هم‌اندیشی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با معاونین سابق آموزشی دانشگاه روز یکشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۱ برگزار شد.
نشست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با معاونان اسبق آموزشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  نشست هم فکری و هم‌اندیشی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور دکتر محمدرضا میری، دکتر محمدمهدی خطیب، دکتر ناصر ندا، دکتر حیدر رئیسی و دکتر محسن آیتی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر حسینی واشان ضمن گرامیداشت ایام بصیرت و ولایت، و خیرمقدم خدمت اساتید گرانقدر و تشکر از قبول زحمت، گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه آموزشی دانشگاه در 8 ماهه گذشته ارائه کرد. وی در این گزارش به ایجاد و راه اندازی رشته‌های جدید، اصلاح و به روزرسانی مبالغ حمایتی از دانشجویان المپیادی، آیین‌نامه ترفیع، تشکیل شورای ترفیع دانشکده‌ها، برگزاری انتخابات هیأت ممیزه و کمیسیون‌های تخصصی و... اشاره کرد. در ادامه در مورد بعضی از چالش‌های حوزه آموزشی دانشگاه از جمله جذب دانشجو، کیفیت آموزش، آموزش مهارتی، و... بحث و تبادل نظر شد. در پایان مقرر شد جلساتی با موضوع تخصصی با حضور معاونین سابق آموزشی دانشگاه برگزار شود.