تمدید انتصاب مدیر گروه آموزشی ریاضی دانشکده علوم ریاضی و آمار

۰۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۷ کد : ۲۲۵۸۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دکتر لامعی گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی، با تمدید انتصاب دکتر اعظم کاهنی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی ریاضی در سمت مدیر گروه آموزشی ریاضی دانشکده علوم ریاضی و آمار موافقت کرد.
تمدید انتصاب مدیر گروه آموزشی ریاضی دانشکده علوم ریاضی و آمار

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی سرکار عالی و با تشـکر از اقدامات و تلاش‌های مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شمـا در دوره قبلی مـدیریت، به مـوجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، با تمدید انتصاب شما در سمت مدیر گروه آموزشـی ریاضـی دانشکده علوم ریاضی و آمار به مـدت دو سـال موافقت می‌شود. مقتضی است ضمن مطالعه دقیق سند چشم‌انداز و برنامۀ 5 ساله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین‌نـامه جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز)، و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه در طرحهای تمام وقت عادی و ویژه و دستورالعمل‌های ذیل اقدام لازم مبذول فرمایید.
دکتر کاهنی در سال 1391 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته ریاضی محض - نظریه گروه ها از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد.
مدیر گروه آموزشی ریاضی، نماینده پژوهشی دانشکده علوم ریاضی و آمار، چاپ 16 مقاله در همایش‌های علمی و 12 مقاله در نشریات معتبر داخلی و خارجی و راهنمایی و  مشاوره 14 پایان نامه دانشجویی بخشی از سوابق اجرایی و علمی و پژوهشی وی است.

آخرین ویرایش۰۹ بهمن ۱۴۰۱