تمدید انتصاب مدیر گروه آموزشی فیزیک دانشکده علوم

۱۴ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۹ کد : ۲۳۲۵۹ اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی با تمدید انتصاب دکتر رضا فلاح، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فیزیک در سمت مدیر گروه آموزشی فیزیک دانشکده علوم به مدت دو سال موافقت کرد.
تمدید انتصاب مدیر گروه آموزشی فیزیک دانشکده علوم

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایســتگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی و با تشکر از اقدامات و تلاش‌های مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شمـا در دوره قبلی مـدیریت، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشـی و پژوهشی، با تمدید انتصاب شما در سمت مدیر گروه آموزشی فیزیک دانشکده علوم به مدت دو سال موافقت می‌شود. مقتضـی است ضمن مطالعه دقیق سند چشم‌انداز و برنامۀ 5 ساله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین‌نامه جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز)، و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه در طرح‌های تمام وقت عادی و ویژه اقدام لازم مبذول فرمایید.
دکتر فلاح عضو هیأت علمی گروه آموزشی فیزیک دانشکده علوم دانشگاه بیرجند است. وی در سال 1393 مدرک دکتری ‏تخصصی خود را در رشته فیزیک ـ اتمی ـ مولکولی از دانشگاه شیراز کسب کرد.‏
معاون گروه فیزیک  از سال  ۱۳۹۵ تا 1399،  مدیر گروه آموزشی فیزیک 1399 تاکنون، نماینده پردیس علوم پایه در ستاد جذب دانشجویان توانمند دانشگاه از خرداد ۱۴۰۰- تاکنون، مشاور انجمن علمی فیزیک از سال ۱۳۹۶- تا 1400، رابط امور ‏استعدادهای درخشان گروه فیزیک از سال ۱۳۹۶- تا 1400، استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی فیزیک (ورودی ‌‏۱۳۹۵ و 1399)، نماینده پژوهشی گروه فیزیک در دانشکده علوم ۱۳۹۴-۱۳۹۶، عضو انجمن فیزیک ایران و عضو انجمن ‏اپتیک و فوتونیک ایران، انتشار 27 مقاله در همایش‌ها و نشریات بخشی از سوابق اجرایی و علمی ایشان است.‏

{رزومــه}

آخرین ویرایش۱۴ فروردین ۱۴۰۲