نشست رئیس دانشگاه بیرجند با معاون آموزشی وزارت علوم

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۲ کد : ۲۳۸۶۶ اخبار برگزیده
همزمان با سفرکاری رئیس دانشگاه بیرجند به تهران، دکتر احمد لامعی‌گیو، به همراه دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی در راستای کیفیت بخشی آموزشی با دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و گفتگو کرد.
نشست رئیس دانشگاه بیرجند با معاون آموزشی وزارت علوم

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند به همراه دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه همزمان با دهه سرآمدی آموزش در سفر کاری به تهران با دکتر عموعابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دیدار کرد.
دیدار رئیس دانشگاه بیرجند با معاون آموزشی وزارت علوم در راستای کیفیت بخشی آموزشی صورت گرفت.
در این دیدار ایجاد رشته‌های جدید در دانشگاه پیگیری شد و همچنین درباره ایجاد رشته‌‌های غیرحضوری برای دانشگاه های افغانستان رایزنی لازم بعمل آمد.