در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد:

جلسه معارفه و تکریم مدیران جدید گروه‌های آموزشی

۱۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۳ کد : ۲۵۰۲۳ اخبار ستادی
جلسه معارفه و تکریم مدیران جدید گروه‌های آموزشی امروز سه‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ در حوزه معاونت آموزشی برگزار شد.
جلسه معارفه و تکریم مدیران جدید گروه‌های آموزشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جلسه معارفه و تکریم مدیران گروه‌های آموزشی، دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی دانشگاه ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان خلاصه‌ای از شرح وظایف مدیران گروه از جمله حضور منظم در محیط کار و پاسخگوئی به دانشجویان، تدوین اهداف مدون برای گروه، و به طور کلی به نقش مهم و کلیدی مدیران گروه در ایجاد نظم و انضباط اشاره کرد و گفت: سند راهبردی دانشگاه بعنوان سند اصلی هدف گذاری گروه، دانشکده و دانشگاه است و گروه‌ها می بایست در راستای عمل به آن حدأکثر تلاش خود را به کارگیرند. پایش رشته‌ها، ایجاد رشته‌‌های جدید بویژه بین رشته‌ای می‌تواند در توسعه و نوآوری گروه‌های آموزشی بسیار موثر باشد. در پایان جلسه ضمن استماع نظرات حاضرین در جلسه از زحمات مدیران سابق تجلیل و قدردانی شد.
لازم به توضیح است؛ طی احکامی جداگانه‌ای از سوی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر سید مهدی رحیمی به سمت مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی، دکتر مهدی مقرنسی و دکتر سید علی حسینی به عنوان مدیر گروه علوم ورزشی و کامپیوتر و فناوری اطلاعات منصوب شدند.