جدول زمان بندی مصاحبه بورسیه صنعتی در دانشگاه بیرجند (اطلاعیه شماره ۳)

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۶ کد : ۲۴۹۹۵ اطلاعیه ها اطلاعیه ثبت‌نام نوورود

ضمن عرض سلام و تبریک خدمت پذیرفته شدگان مرحله اول بورسیه صنعتی استان خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند، خواهشمند است در زمان مراجعه با همراه داشتن مدارک لازم در محل مصاحبه حضور یابند.

اطلاعیه 2 : ضمنا ًبه اطلاع داوطلبان گرامی می رساند، مصاحبه بورسیه صنعتی دانشگاه بیرجند در هفته آینده از یکشنبه 26 شهریور 1402 به بعد برگزار خواهد شد.

اطلاعیه 3 : جدول زمانبندی مصاحبه بورسیه صنعتی در دانشگاه بیرجند.

" لینک شیوه نامه بورسیه صنعتی دانشگاه بیرجند "

" لینک شرایط داوطلبان پذیرفته شده جهت مصاحبه بورسیه صنعتی خراسان جنوبی "

به اطلاع داوطلبین گرامی می رسانیم

الف) آن دسته از داوطلبان با رتبه کمتر از 2000 سهمیه مناطق و 10 درصد برتر هر استان (شامل رتبه های کمتر از 4000 رشته ریاضی و کمتر از 15000 برای رشته علوم تجربی و کمتر از 10 هزار برای علوم انسانی) به مصاحبه دعوت خواهند شد.

ب) آن دسته از داوطلبان که بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی به دانشگاهها معرفی شده اند به جلسه مصاحبه دعوت نخواهند شد.

ج) برنامه پذیرفته شدگان بورسیه صنعتی از روز یکشنبه 1402.06.26 ساعت 8 در محل دانشگاه بیرجند، پردیس مهندسی شوکت آباد برگزار خواهد شد.

د) بر اساس بندهای فوق الذکر افراد مشروحه ذیل جهت انجام مصاحبه دعوت خواهند شد:

1- مهدی صالحی

2- مرتضی حسین‌پور

3 - فاضله باقری

4 - زینب اکبری

5 - امیر حسین بهروزی

6 - علیرضا عباس‌زاده

7 - حدیث هاشمی‌پور

8 - عالیه خسروی

9 - حسین باهوش

10 - فاطمه اسماعیلی

11 - فائزه علی‌جانی

12 - یحیی میربهاءالدین

13- علیرضا اسفندیاری

14 - سید عماد شمسائی حسینی

15 - سیدکیان سیدحیدری

" لینک قرارداد به کارگیری دانشجویان بورسیه صنعتی "

⚠️ تکمیل فرم ثبت نام زیر جهت متقاضیان الزامی است:

✳️ فرم ثبت نام متقاضیان بورسیه صنعتی

شماره تلفن تماس کارشناس بورسیه صنعتی دانشگاه 05631021036 جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری.

مدارک لازم جهت ارائه در روز مصاحبه توسط داوطلبین دعوت شده به مصاحبه در مرحله اول  بورسیه صنعتی شامل موارد ذیل است:

۱.مستندات مربوط به بومی بودن داوطلب؛

۲ .کارنامه قبولی کنکور سراسری؛

3.در صورت شرکت در دوره‌های آموزش زبان خارجی یا آزمون‌های معتبر ارائه گواهی در روز مصاحبه الزامی است؛

۴.در صورت کسب جوایز ملی و بین المللی معتبر مورد تایید بنیاد ملی نخبگان، ارائه گواهی در روز مصاحبه الزامی می‌باشد؛

5 .در صورت کسب مقام برتر در جشنواره‌ها، مسابقات و المپیادهای معتبر، ارائه گواهی در روز مصاحبه الزامی می‌باشد؛

نکته1 : جشنواره‌ها و مسابقات مورد تایید بنیاد ملی نخبگان شامل جشنواره جوان خوارزمی، جشنواره بین المللی خوارزمی، جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، جشنواره بین المللی فارابی، جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، جشنواره تحقیقات صنعتی سلمان فارسی نیروهای مسلح، مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران، مسابقه ملی فناوری نانو، المپیاد دانش آموزی علوم و فنّاوری نانو، مجموعه رقابت‌های تخصصی فن آور، مسابقات بین المللی کنست ایران ، جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و جشنواره حرکت می‌باشد.

نکته 2 : المپیادهای مورد تایید بنیاد ملی نخبگان شامل المپیادهای ادبی، اقتصاد و مدیریت، تفکر و کارآفرینی، جغرافیا، ریاضی، زیست شناسی، سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، شیمی، علوم زمین، علوم و فناوری نانو، فیزیک، کامپیوتر، نجوم و اختر فیزیک میباشد.

۶.در صورت شرکت در دوره‌های علمی و مهارتی معتبر مرتبط با رشته یا صنعت انتخابی، ارائه گواهی در روز مصاحبه الزامی می‌باشد؛