پذیرش قطعی دانشجو در مقطع کارشناسی مشاوره

۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۶ کد : ۲۵۰۸۲ اخبار برگزیده
شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو مقطع کارشناسی مشاوره در دانشگاه بیرجند از مهرماه سال ۱۴۰۲موافقت کرد.
پذیرش قطعی دانشجو در مقطع کارشناسی مشاوره

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام خبر موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در مقطع کارشناسی مشاوره در دانشگاه بیرجند، افزود: ‏ایجاد رشته مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و نقش این رشته در هدایت و مشاوره دارای اهمیت است.
وی ادامه داد: دانشگاه بیرجند از مهرماه سال 1401 مجوز یکبار پذیرش دانشجو در رشته مذکور را داشته است که از مهرماه سال 1402 به طور قطعی پذیرش دانشجو ‏خواهد داشت.‏
 دکتر حسینی واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های دکتر احمد خامسان و دکتر محمدرضا اسدی یونسی، ازهمکاران پردیس علوم رفتاری؛ دکتر هادی پورشافعی، مدیر محترم برنامه ریزی و توسعه آموزشی و آسیه شنیده، کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته  مذکور  تقدیر و تشکر کرد. امید است با اهتمام جمعی،  شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی -پژوهشی دانشگاه باشیم.

آخرین ویرایش۲۱ شهریور ۱۴۰۲