براساس موافقت شورای گسترش آموزش عالی؛

پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی بیماری شناسی گیاهی

۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۵۰۸۱ اخبار برگزیده
با موافقت شورای گسترش آموزش عالی پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی بیماری شناسی گیاهی در دانشگاه بیرجند انجام می‌شود.
پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی بیماری شناسی گیاهی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه) با اعلام خبر موافقت  شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در مقطع دکتری تخصصی بیماری شناسی گیاهی در دانشگاه بیرجند، افزود: ‏ایجاد رشته مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که این رشته در سطح دانشگاه‌های منطقه نیست مزیتی برای دانشجویان و توسعه منطقه خواهد بود.
 دکتر حسینی واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های دکتر عباس محمدی، ازهمکاران پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست؛ دکتر هادی پورشافعی، مدیر محترم برنامه ریزی و توسعه آموزشی و آسیه شنیده، کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته  مذکور  تقدیر و تشکر کرد. امید است با اهتمام جمعی،  شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی -پژوهشی دانشگاه باشیم.