انتصاب مدیر گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۲۷ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۲ کد : ۲۵۱۲۱ اخبار ستادی
طی حکمی از سوی دکتر لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر مجتبی خلیفه، عضو هیأت علمی گروه آموزشی تاریخ به مدت دوسال به سمت مدیر گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی منصوب شد.
انتصاب مدیر گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در حکم صادره از سوی رئیس دانشگاه بیرجند به مدیر گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی  آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایســتگی‌های علمی و اجرایی جنابعالی و با تشـکر از اقدامات و تلاشهای مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شمـا در دوره قبلی مـدیریـت، به مـوجب این ابلاغ و با حفظ ســـمت آموزشـــی و پژوهشـی، به عنوان مدیر گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی به مّدت دو سال منصوب می‌شوید. مقتضی است ضـمن مطالعه دقیق سـند چشم انداز و برنامۀ 5 ساله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین نامه جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز) و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه در طرح‌های تمام وقت عادی و ویژه‌ اقدام لازم مبذول فرمایید.
دکتر خلیفه در سال 1385 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته تاریخ ایران دوره اسلامی از دانشگاه تربیت مدرس کسب کرد.
مدیر گروه تاریخ، مدیر مرکز مطالعات افغانستان، مسئول کارآفرینی دانشکده ادبیات، نماینده انجمن ایرانی تاریخ در استان خراسان جنوبی و مشاور علمی گروه تاریخ بنیاد دایره المعارف اسلامی بخشی از سوابق اجرایی دکتر خلیفه است.

( رزومـــه )

آخرین ویرایش۲۶ فروردین ۱۴۰۳