افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه در مرحله نهایی بیست و هشمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور سال ۱۴۰۲

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۱ کد : ۲۵۲۱۷ اخبار ستادی
در مرحله نهایی بیست و هشمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور سال ۱۴۰۲ دانشجویان دانشگاه بیرجند با کسب دو رتبه تک رقمی افتخار آفریدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، نتایج نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور در سال 1402، توسط مرکز المپیاد علمی دانشجویی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد. مهدیه عبدالهی بیدختی در رشته علوم تربیتی و سیدعلی احمدی در رشته مکانیک حائز رتبه نهم کشوری شدند.
همچنین مصطفی رجائی حائز رتبه یازدهم در رشته علوم زمین، فاطمه داوطلب رتبه بیست و ششم در رشته آمار و  انسیه بهزادفر رتبه سی وسوم در رشته جغرافیا را کسب کردند.
این موفقیت را به دانشجویان عزیز ، اساتید راهنمای دانشکده ها و اساتید گروه های آموزشی مربوطه ، تبریک می‌گوییم.