ارتقای مرتبه چهار عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۴ کد : ۲۵۳۷۲ اخبار برگزیده
مرتبه علمی چهار عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند ارتقاء یافت.
ارتقای مرتبه چهار عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سومین جلسه از دور ششم هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند، روز پنجشنبه 20 مهر 1402 در سالن شکوه شرق حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دکتر مجید جامی‌الاحمدی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی از دانشیاری به استادی ارتقاء مرتبه علمی یافت.
همچنین در این نشست، با ارتقاء مرتبه علمی دکتر محمدحسن مجیدی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مخابرات، دکتر مهدی دستورانی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب، دکتر سیداحسان غیاثی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم دامی از استادیاری به دانشیاری موافقت شد.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی، از خداوند متعال برای این اساتید محترم و فرهیخته آرزوی توفیق روز افزون و تداوم موفقیت‌ها در کسب درجات علمی بالاتر را خواستار است.

آخرین ویرایش۲۲ مهر ۱۴۰۲