انتصاب مدیر امور آموزشی دانشگاه

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۷ کد : ۲۵۵۴۱ اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی، دکتر سیداحسان غیاثی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم دامی را به عنوان مدیر امور آموزشی دانشگاه به مدت دو سال منصوب کرد.
انتصاب مدیر امور آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجـارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشـی و پژوهشی، به عنوان مدیر امور آموزشی دانشگاه به مـدت دو سال منصوب میشویـد. همچنین دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند در پایـان دوره انتصـاب دکتر محمدحسین خسروی، در سـمت مـدیر امور آموزشـی دانشـگاه، در نامه جداگانه‌ای مراتب قدرشناسی و سـپاس خـود را از تلاش‌هـای مجـّدانه و مثمرثمر ایشان اعلام کرد.
دکتر غیاثی، دانشیار دانشکده کشاورزی است. وی در سال 1392 از دانشگاه فردوسی مشهد مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته تغذیه دام کسب کرد.

(رزومــــه)