انتصاب عضو حقیقی شورای آموزشی دانشگاه

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۲ کد : ۲۵۷۸۱ اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی دکتر محمدحسین خسروی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات را به مدت دو سال به عنوان عضو حقیقی شورای آموزشـی دانشگاه منصـوب کرد.
انتصاب عضو حقیقی شورای آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ به استناد آئین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری (بند 5 از ترکیب شورای تخصصی آموزشی) و به پیشـنهاد معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، با توجه به مراتب تعهـد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به مـدت دو سـال به عنوان عضو حقیقی شورای آموزشـی دانشگاه منصـوب می‌شویـد. امیـد است بـا اتکال به خداوند ســبحـان و بهره‌گیری از مشــارکت و همفکری همکـاران دانشــگاهی در راسـتای تحقق اهداف و مأموریتهای محوله (پیوست) موفق و مؤید باشید.

(رزومـــه)

آخرین ویرایش۲۳ آبان ۱۴۰۲