اعضای شورای صنفی دانشجویان با معاون آموزش دانشگاه دیدار کردند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۵ کد : ۳۱۳۶ اخبار ستادی
اعضای شورای صنفی دانشجویان امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸ با معاون و مدیران حوزه آموزشی دانشگاه بیرجند دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این جلسه با حضور دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، دکتر مجید کلاته بجدی رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر محمدحسین خسروی مدیر آموزشی، دکتر علیرضا ذوالفقاری مدیر تحصیلات تکمیلی، دکتر سعید رهنما مدیر استعدادهای درخشان و دکتر حسین خزیمه نژاد مدیر امور شبانه برگزار شد.

از جمله درخواست های اعضای شورای صنفی دانشجویان می توان به ارزشیابی اساتید، طرح درس استادان، ارزیابی مدیران گروه، افزایش فرجه برای امتحانات، ایجاد فضای علمی و کاربردی برای دانشجویان و بررسی بهبود روابط دانشجو و استاد اشاره کرد.

در ادامه دکتر آیتی ضمن استقبال از پیشنهادات دانشجویان گفت: در صورت افزایش معدل دانشجویان با افزایش فرجه امتحانات موافقت خواهد شد.

وی همچنین اعلام کرد با راه‌اندازی سامانه سدف ارزشیابی و طرح درس در این سامانه انجام خواهد شد.

درادامه دیگر مدیران حاضر در این جلسه به سوالات و درخواست های دانشجویان پاسخ دادند.

آخرین ویرایش۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸