با رویکرد طراحی آزمون الکترونیکی؛

کارگاه آموزشی طراحی سئوالات امتحانی استاندارد برگزار شد

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۵ کد : ۳۶۳۳ اخبار ستادی
کارگاه طراحی سئوالات امتحانی استاندارد با رویکرد طراحی آزمون الکترونیکی در راستای اجرای مفاد شیوه نامه اجرایی آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی توسط مدیریت نظارت و ارزیابی و با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی برگزار شد.
کارگاه آموزشی طراحی سئوالات امتحانی استاندارد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، کارگاه آشنایی با طراحی سئوالات امتحانی استاندارد با رویکرد طراحی آزمون الکترونیکی روز دوشنبه 20 خرداد 98 به مدت 4 ساعت در محل سالن اطلاع رسانی شماره 2 کتابخانه مرکزی با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

روش های طراحی سئوالات امتحانی استاندارد، انواع سئوالات، ظرفیت سؤال و سنجش پیشرفت تحصیلی دانشجو، کاهش افت و سرخوردگی تحصیلی دانشجویان،  ظرفیت آزمو­ن­های الکترونیکی برای هدف یادگیری، استفاده از ظرفیت سامانه آموزش الکترونیکی در راستای صرفه جویی درمصرف کاغذ و دانشگاه سبزاز مباحث این کارگاه آموزشی بود.

مباحث آموزشی این کارگاه توسط دکتر محمدعلی رستمی نژاد استادیار گروه علوم تربیتی و دکتر محمدرضا اسدی یونسی استادیار گروه روان شناسی ارایه گردید.