در حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی انجام شد؛

برگزاری مراسم ابقا مدیرگروه آموزشی علوم سیاسی

۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۲ کد : ۳۷۰۴ اخبار ستادی
جلسه ابقا دکتر حسین فرزانه پور مدیرگروه آموزشی علوم سیاسی امروز در محل معاونت آموزشی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری مراسم ابقا مدیرگروه آموزشی علوم سیاسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ببرجند، جلسه معارفه مدیرگروه آموزشی علوم سیاسی امروز یکشنبه 26 خرداد98 با حضور دکتر محسن آیتی معاون آموزشی برگزار شد.

در این جلسه شرح وظایف و رئوس انتظارات دانشگاه براساس سند چشم انداز و مصوب هیأت امنا جهت آگاهی و برنامه ریزی مناسب اعلام و برای دکترفرزانه پور در انجام این مسئولیت آروزی موفقیت شد.

دکتر حسین فرزانه پور دارای مدرک دکتری علوم سیاسی گرایش اندیشه سیاسی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است.

دکتر حسین فرزانه پور استادیار دانشگاه بیرجند و عضو هیات علمی گروه آموزشی علوم سیاسی دانشکده ادبیات و علوم آموزشی و دارای دکتری تخصصی اندیشه سیاسی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می باشد.

چاپ 12 مقاله علمی- پژوهشی، ارائه و چاپ 23 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، چاپ یک عنوان کتاب و راهنمایی و مشاوره 7 عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد می باشد.

از سوابق اجرایی وی می توان به عضویت در انجمن علوم سیاسی و انجمن علمی انقلاب اسلامی، رابط حقوق شهروندی دانشگاه و مدیر گروه آموزشی علوم سیاسی اشاره کرد.

رزومه دکتر حسین فرزانه پور