انتصاب دکتر سیده عاطفه حسینی به عنوان رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه بیرجند

۰۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۰ کد : ۴۱۹۷ اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، در نامه‌هایی جداگانه ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای مجدانه و ثمربخش دکتر سعید رهنما در دوران ریاست گروه استعدادهای درخشان دانشگاه، دکتر سیده عاطفه حسینی را به عنوان رئیس این گروه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، با صدور ابلاغی دکتر سیده عاطفه حسینی را به مدت دو سال به عنوان رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه بیرجند منصوب کرد.

دکتر محسن آیتی معاون آموزشی دانشگاه بیرجند، در جلسه تکریم و معارفه رئیس گروه هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه که امروز چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۸ در محل معاونت آموزشی برگزار شد، ضمن تأکید بر توجه به نخبگان و استعداهای درخشان دانشگاه، از خدمات دکتر سعید رهنما تقدیر و برای دکتر سیده عاطفه حسینی آرزوی موفقیت کرد.
دکتر رهنما نیز ضمن بیان برنامه های اجرا شده در دوره تصدی خود، انتصاب دکتر حسینی را تبریک گفت.
دکتر سیده عاطفه حسینی نیز با تشکر از حسن اعتماد دکتر خامسان، به برنامه های کلی خود  چون توجه به نخبگان دانشگاه و پروش نخبگان، تقویت دانشکده ها برای داشتن رتبه های برتر در المپیادها و راه اندازی سامانه استعداد برتر و درخشان دانشگاه  اشاره کرد.
دکتر سیده عاطفه حسینی فارغ التحصیل دکتری بیماری شناسی گیاهی در سال ۱۳۹۳ از دانشگاه فردوسی مشهد و استادیار گروه آموزشی گیاهپزشکی و باغبانی می باشد.
ازجمله سوابق اجرایی ایشان می توان به دبیر علمی همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور، مسئول تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه ویروس شناسی دانشکده کشاورزی، مسئول آزمایشگاه بیماری شناسی گیاهی دانشکده کشاورزی، نماینده تحصیلات تکمیلی گروه گیاهپزشکی و باغبانی، عضو کمیته اقتصاد آموزش عالی ستاد اقتصاد مقاومتی در دانشگاه بیرجند و دبیر کمیته علمی و فرهنگی شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند اشاره کرد.
۱۵ مقاله علمی و پژوهشی چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی و بیش از ۳۰ مقاله ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی ، سردبیر مهمان مجله ISC  با عنوان  Journal of Harti Culture and Post Harvest Research  و مجری ۶ طرح پژوهشی در داخل و خارج دانشگاه بخشی از سوابق علمی پژوهشی وی می باشد.

رزومه دکتر سیده عاطفه حسینی

آخرین ویرایش۰۵ مرداد ۱۳۹۸