درخشش دانشجویان دانشگاه بیرجند در مرحله نهایی بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور

۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۷:۳۴ کد : ۴۴۰۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دانشجویان دانشگاه بیرجند در مرحله نهایی بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور موفق به کسب ۵ رتبه زیر ۱۵ در المپیاد علمی دانشجویی کشوری گردیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر سیده‌عاطفه حسینی رئیس گروه هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه بیرجند با اعلام این خبر افزود: هفت نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند که برگزیده مرحله اول المپیاد غیر متمرکز بودند در قالب تیم المپیاد دانشجویی دانشگاه بیرجند در اوایل مرداد ماه جهت شرکت در مرحله نهایی بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور به دانشگاه شهید بهشتی تهران اعزام شدند.

رئیس گروه هدایت استعدادهای درخشان گفت: در بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور، فاطمه ناصری رتبه دوم رشته علوم تربیتی ، حجت یوسفی‌رومنجان رتبه هفتم رشته آمار، سمانه میرزاجانی رتبه هشتم رشته علوم جغرافیایی، زینب سیارفرد رتبه یازدهم رشته روانشناسی و آرزو خسروی فورگ نیز رتبه سیزدهم رشته علوم زمین را به‌دست آوردند.

همچنین در این رقابت‌ها زهرا مختاری در رشته علوم تربیتی رتبه بیست و دوم و سعید وحدانی نیز در رشته مکانیک موفق به کسب رتبه چهل و هشتم گردید.

دکتر حسینی، این موفقیت را نشان‌دهنده جایگاه بالای علمی دانشگاه بیرجند دانست و به دانشجویان برتر، گروه‌های آموزشی و اساتید راهنمای استعدادهای درخشان دانشکده‌های مربوطه کسب این عناوین را تبریک گفت.

شایان ذکر است: جوایز نفیس نقدی و غیر نقدی از طرف سازمان سنجش آموزش کشور و دانشگاه بیرجند به رتبه های برتر این المپیاد اهدا خواهد شد. همچنین برخورداری از تحصیل در مقاطع بالاتر و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان از امتیازات دیگر رتبه‌های برگزیده است.