انتصاب معاون آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۱ کد : ۴۴۲۸ اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، وظایف معاون آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی به دکتر سعید ایل‌بیگی واگذار گردید.
انتصاب معاون آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ به استناد مصوبه اول جلسه مورخ 1398.6.2 هیأت رئیسه دانشگاه و صورتجلسه ساماندهی پردیس علوم رفتاری ( شامل دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و دانشکده علوم ورزشی )، از تاریخ این ابلاغ، وظایف معاون آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی به جناب‌عالی واگذار می‌گردد.

دکتر سعید ایل‌بیگی معاون آموزشی دانشکده علوم ورزشی و دانشیار پایه 12 گروه علوم ورزشی دانشگاه بیرجند دارای مدرک دکتری بیومکانیک ورزشی از دانشگاه VUB بروکسل است.

مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه بیرجند (از 1389 تا مهر 1396) ، معاون آموزشی دانشکده علوم ورزشی، (از مهر 1396 تاکنون)، عضو کمیته برنامه‌ریزی درسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری(1396 تا کنون)، عضو گروه پژوهشی بیو‌مکانیک و فن‌آوری پژوهشگاه تربیت بدنی (از سال 1389تا 1391 و از 1394 تاکنون)، دبیر‌کل ورزش دانشگاه‌های منطقه هفت کشور(از سال 89 تا 93)، دبیر‌کل ورزش دانشگاه‌های منطقه هفت کشور(1389 تا 1393)، دبیر‌کل ورزش دانشگاه‌های منطقه هفت کشور(1389 تا 1393)، رئیس هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان خراسان جنوبی( از 1389 تا‌کنون)، رئیس مر کز نخبگان ورزشی استان خراسان جنوبی(1390 تا 1392)، ارزیاب اداره‌کل تربیت بدنی وزارت علوم (1389 تا 1393 و 1395 تاکنون)، عضو کمیته راهبردی مراکز مشاوره سلامتی و تندرستی وزارت علوم(1394 تا‌کنون)، عضو رسمی انجمن بین‌المللی بیومکانیک ورزشیInternational Society of Biomechanics in Sport (ISBS)، عضو کمیته تحقیقات و آموزش اداره کل ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی، کارشناس برنامه زنده ورزش در استان، صدا و سیمای خراسان جنوبی( 1391 تا کنون)، عضو اتاق فکر اداره کل ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی، دبیر کل اجرایی یازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دختران دانشجوی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور، عضو مجمع خیرین ورزش‌یار استان و عضو شورای عالی ورزش خراسان جنوبی از سوابق اجرایی دکتر ایل‌بیگی است.

تألیف دو عنوان کتاب، انتشار 49 مقاله در نشریات معتبر علمی، ارائه 22 مقاله در کنفرانس‌های معتبر علمی، مشاوره و راهنمایی 70 پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری و عضو هیأت رئیسه و هیأت تحریریه همایش ها و مجلات معتبر علمی بخشی از سوابق علمی و پژوهشی ایشان می‌باشد.

باتوجه ایجاد پردیس علوم رفتاری و صدور این ابلاغ من‌ بعد وظایف معاون آموزشی دانشکده‌های علوم ورزشی و علوم تربیتی و روانشناسی برعهده دکتر سعید ایل بیگی خواهد بود.

همچنین پس از انتصاب دکتر سالاری‌فر به سمت سرپرست دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر خامسان در نامه جداگانه‌ای از تلاش‌های مجدانه و مثمرثمر دکتر سالاری‌فر در مدت تصدی سمت معاون آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی تشکر و قدردانی نمود.

{ رزومه }