انتصاب مدیر گروه آموزشی آمار دانشکده علوم ریاضی و آمار

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۶ کد : ۴۴۳۰ اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی ابلاغی دکتر فاطمه یوسف‌زاده عضو هیأت علمی گروه آمار دانشگاه بیرجند را به مدت دو سال به سمت مدیر گروه آموزشی آمار منصوب شد.
انتصاب مدیر گروه آموزشی آمار دانشکده علوم ریاضی و آمار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در متن این ابلاغ آمده است: نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی سـرکار‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشـی، به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی آمار دانشـکده علوم ریاضی و آمار منصوب می‌شوید. در این راستا، شـرح وظـایف و رئوس انتظـارات دانشـگاه بر اساس سـند چشم‌انـداز و مصوب هیأت امنا، به پیوست جهت آگاهی و برنامه‌ریزی مناسب برای اجرا تقدیم می‌گردد.

دکتر یوسف‌زاده دانشیار پایه 10 گروه آموزشی آمار دانشگاه بیرجند و دارای مدرک دکتری آمار از دانشگاه فردوسی مشهد است.

معاون مدیر گروه آمار، نماینده تحصیلات تکمیلی گروه آمار، راهنمایی و مشاوره 27 پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری، چاپ 29 مقاله در نشریات معتبر داخلی و خارجی و ارائه 20 مقاله در همایش‌های ملی و بین‌المللی بخشی از سوابق اجرایی، علمی و پژوهشی دکتر فاطمه یوسف‌زاده است.

{ رزومه }