برگزاری چهارمین جلسه شورای دانشگاه در سال ۱۳۹۸

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۲ کد : ۴۴۳۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
چهارمین جلسه شورای دانشگاه در سال جاری، " امروزچهارشنبه ۱۳ مرداد۱۳۹۸ "در محل سالن گردهمایی حوزه ریاست برگزار شد.
برگزاری چهارمین جلسه شورای دانشگاه در سال ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، چهارمین جلسه شورای دانشگاه در سال جاری با حضور همه اعضا در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد و در مورد برخی از موضوعات جاری دانشگاه بحث و گفتگو شد.
در این جلسه گزارش کمیته استقبال از دانشجویان نوورود، گزارش آزمون‌های برگزار شده در دانشگاه و انتظارات پیش‌رو، گزارش بررسی به‌عمل آمده در مورد دروس سرویسی و تصمیم‌گیری در مورد نحوه تأمین بودجه مربوطه، طرح مندرجات شیوه‌نامه تنظیم دروس با تأکید بر ضرورت رعایت مفاد شیوه‌نامه در سال تحصیلی جدید، طرح بحث ورود دانشجویان افغان و ضرورت برنامه‌ریزی برای پذیرش و اشتغال به تحصیل آن‌ها توسط مسئولین مربوطه ارائه گردید.
شایان ذکر است؛ در این جلسه از دکتر امید ربیعی‌مطلق رئیس سابق دانشکده علوم ریاضی و آمار و دکتر هادی پورشافعی رئیس سابق دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی تقدیر شد.

آخرین ویرایش۱۳ شهریور ۱۳۹۸