در راستای تکریم دانشجویان و افزایش کیفیت آموزش صورت پذیرفت:

نامگذاری سال تحصیلی ۱۳۹۹ ـ ۱۳۹۸ به نام "سال افزایش توان اشتغال‌پذیری دانشجویان از طریق تأکید بر جنبه‌های عملی برنامه درسی"

۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۳ کد : ۴۴۹۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
براساس ابلاغ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند، سال تحصیلی ۱۳۹۹ ـ ۱۳۹۸ به عنوان "سال افزایش توان اشتغال‌پذیری دانشجویان از طریق تأکید بر جنبه های عملی برنامه درسی" نامگذاری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با ابلاغ عنوان سال تحصیلی جاری گفت: با توجه به اهمیت ارتقای کیفیت آموزش و افزایش توان اشتغال‌پذیری دانشجویان و در راستای فرهنگ‌سازی این موضوع این معاونت شعار محوری سال تحصیلی جاری را "افزایش توان اشتغال‌پذیری دانشجویان از طریق تأکید بر جنبه‌های عملی برنامه درسی" قرار داده است.
دکتر آیتی ضمن تقاضا از تمامی همکاران دانشگاهی تقاضا کرد از طرق ذیل برای تحقق این مهم دانشگاه را یاری رسانند؛
1 ـ  برنامه ریزی برای کسب صلاحیت‌های حرفه‌ای جدید و به‌روز و متناسب تخصص خود.
2 ـ  پرهیز از ارائه نظری دروسی که براساس برنامه درسی موجود عملی تشخیص داده شده است.
3 ـ پرهیز از سپردن مسئولیت ارائه دروس عملی با افرادی که فاقد صلاحیت حرفه ای لازم برای ارائه دروس هستند.
4 ـ به‌روزرسانی و تدوین دستور کار آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و سایر انواع دروس عملی و بارگذاری آن در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه.
5 ـ هدایت دانشجویان برای کسب مهارت‌های حرفه‌ای مرتبط با رشته تحصیلی خود در نهادهای آموزش فنی و حرفه‌ای موازی دانشگاه.
وی در پایان ضمن اعلام تأکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر افزایش توان اشتغال‌پذیری دانشجویان، بیان داشت: مسئولان محترم پردیس‌ها و دانشکده‌ها ضمن حمایت از فعالیت های گروه‌های آموزشی و همکاران محترم هیأت علمی، لازم است در پایان هر نیمسال تحصیلی نتایج اقدامات انجام شده را به حوزه معاونت آموزشی گزارش نمایند.