برگزاری جلسه تکریم و معارفه مدیر گروه آموزشی صنایع دستی

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۹:۱۱ کد : ۵۵۳۱ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
جلسه معارفه مدیر گروه آموزشی صنایع دستی با حضور دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در محل معاونت آموزشی برگزار شد.
برگزاری جلسه تکریم و معارفه مدیر گروه آموزشی صنایع دستی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، طی جلسه‌ای که  پیش از ظهر امروز سه‌شنبه 5 آذر 1398 در معاونت آموزشی برگزار شد از خدمات دکتر سیدمحمدرضا خلیل‌نژاد مدیر سابق گروه آموزشی صنایع دستی قدردانی شد و فرزانه فخر به عنوان مدیر گروه آموزشی صنایع دستی معرفی گردید.
جلسه معارفه فرزانه فخر مدیر گروه آموزشی صنایع دستی با حضور دکتر محسن آیتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر محسن فرشاد رئیس دفتر حوزه ریاست، دکتر حمید رضا نیلی ثانی مدیر نظارت و ارزیابی، دکتر محمد خراشادی زاده مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات و دکتر حسین بارانی رئیس دانشکده هنر  برگزار شد.
دکترآیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات دکتر سیدمحمدرضا خلیل‌نژاد مدیر سابق گروه آموزشی صنایع دستی افزود: بروز‌رسانی برنامه های درسی و آموزشی در جهت اشتغال‌پذیری دانشجویان، ارتباط مستمر با دانشجویان، جهت دهی پایان‌نامه‌ها به سمت رفع مشکل از جامعه و اشراف کامل بر مقررات آموزشی از مهمترین وظایف مسئولین آموزشی مخصوصاً مدیران گروه‌‍های آموزشی  است.
دکتر بارانی رئیس دانشکده هنر نیز با اشاره به سند چشم انداز 5 ساله دانشکده هنر، گفت: با توجه به تجربه خانم فخر، شاهد حرکت رو به رشد این گروه آموزشی به سمت اهداف این سند خواهیم بود.
رئیس دانشکده هنر همت و تلاش اعضای هیأت علمی  و کارمندان دانشکده برای رسیدن به  سند چشم‌انداز را لازم و ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد که در ادامه نیز از کمک و توان دکتر خلیل‌نژاد برای تحقق اهداف استفاده شود.
شایان ذکر است؛ فرزانه فخر عضو هیأت علمی گروه آموزشی صنایع دستی براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر منصوب شد.