برگزاری اولین نشست مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه بیرجند

۰۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۷۰۸۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اولین نشست مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه بیرجند، امروز پنجشنبه اول اسفند ۱۳۹۸ در سالن بشارت مرکز مشاوره و درمان برگزار شد.
برگزاری اولین نشست مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه بیرجند

به گزاش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، اولین نشست مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه بیرجند با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه امروز پنجشنبه 1 اسفند 1398  با هدف بررسی نقش گروه‌ها در سند چشم انداز و رتبه‌بندی دانشگاه، فرایندهای آموزشی و تحصیلات تکمیلی و ارتقاء کیفیت آموزشی و توان ‌اشتغال‌پذیری در سالن بشارت مرکز مشاوره و درمان برگزار شد.
دکتر خامسان ضمن تأکید بر لزوم برگزاری نشست‌های هم‌فکری مدیران گروه‌های آموزشی و تقدیر و تشکر از  برگزار کنندگان این نشست گفت: اگر قرار است در دانشگاه تحولی صورت گیرد، باید این تحول از این نشست شروع شود.
رئیس دانشگاه با اشاره به درخدمت بودن همه امکانات و فعالیت‌های دانشگاه‌ها برای ارتقاء بخش آموزشی از نهایی شدن سند چشم‌انداز دانشگاه تا سال 1402 گفت و سند چشم‌انداز را چراغ راه دانشگاه و گروه‌های آموزشی دانست و بر حمایت از برنامه‌های گروه‌های آموزشی در راستای سند چشم‌انداز تأکید کرد.