اطلاعیه دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه بیرجند

۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۹ کد : ۷۶۱۴ اطلاعیه ها اخبار آموزشی و دانشجویی در ایام کرونا
اطلاعیه دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه بیرجند

قابل توجه متقاضیان پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان)
مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه بیرجند (سایر دانشگاه ها) :

بدینوسیله به اطلاع دانشجویانی که از سایر دانشگاه های ایران، متقاضی پذیرش بدون آزمون دانشگاه بیرجند در مقطع کارشناسی ارشد می باشند میرساند، با توجه به شرایط موجود، جهت ثبت نام در سایت فعلا" نیاز به تایید فرم معرفی نامه از دانشگاه مبدا نیست و متقاضیان می توانند با مراجعه به talent.birjand.ac.ir ثبت نام و سپس اصل فرم معرفی نامه تایید شده را تا تاریخ 30 تیر ماه به ادرس talent@birjand.ac.ir گروه هدایت استعداد های درخشان ارسال نمایند.
همچنین متقاضیان پذیرش بدون آزمون مقطع دکتری که دانشگاه محل تحصیل آنان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد غیر از دانشگاه بیرجند بوده نیز فعلا" نیاز به تایید فرم های گواهی رتبه و معدل مربوط به دوره های مذکور ندارند. در صورت واجد شرایط بودن و دعوت به مصاحبه، اصل فرم تایید شده را قبل از تاریخ مصاحبه به گروه هدایت استعدادهای درخشان ایمیل و در روز مصاحبه نیز همراه داشته باشند.

آخرین ویرایش۳۰ فروردین ۱۳۹۹