درخشش نام دانشگاه بیرجند برای اولین بار در رتبه بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۴

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۶ کد : ۲۵۵۹۹ اخبار برگزیده
نظام رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز نتایج رتبه بندی موضوعی سال ۲۰۲۴ خود را منتشر کرد. براساس اعلام این نهاد بین المللی، نام دانشگاه بیرجند برای اولین بار در رتبه بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۴ قرار گرفت.
درخشش نام دانشگاه بیرجند برای اولین بار در رتبه بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۴

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نام دانشگاه بیرجند برای اولین‌بار در رتبه بندی موضوعی تایمز 2024 قرار گرفت.
در این رتبه بندی دانشگاه بیرجند در حوزه مهندسی شامل مهندسی عمومی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک و هوا و فضا، مهندسی برق و الکترونیک و مهندسی شیمی  رتبه +1001 را در دنیا کسب کرد.
در رتبه بندی سال 2024 تایمز  73 دانشگاه ایرانی حضور قابل توجهی در حوزه های مهندسی، علوم پایه و پزشکی دارند.

رتبه بندی جهانی تایمز به صورت سالانه به ارزیابی و سنجش دانشگاهها در حوزههای موضوعی مختلف می‌پردازد و در ۱۱ حوزه موضوعی کلی که برخی از آنها دارای چندین موضوع فرعی است، دانشگاه‌های برتر جهان را معرفی میکند.
حوزههای موضوعی عبارتند از: هنر و علوم انسانی؛ اقتصاد و تجارت؛ پزشکی بالینی و سلامت؛ علوم کامپیوتر؛ آموزش؛ مهندسی؛ حقوق؛ علوم زیستی؛ علوم فیزیکی (علوم پایه)؛ روانشناسی؛ علوم اجتماعی.
دانشگاههای ایران توانستهاند در ۱۰ حوزه موضوعی علوم فیزیکی، هنر و علوم انسانی، علوم اجتماعی، اقتصاد و تجارت، علوم زیستی، آموزش، علوم کامپیوتری، مهندسی، پزشکی بالینی و بهداشت، روانشناسی در بین دانشگاههای برتر جهان قرار گیرند.
بررسیها نشان میدهد که ۱۸۱ بار نام دانشگاه‌های ایرانی در میان رشته‌های موضوعی در این رتبه بندی تکرار شده است. از میان دانشگاه‌ها، دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۱۵۰-۱۲۶ در حوزه موضوعی مهندسی بهترین رتبه را در میان دانشگاه‌های ایران دارد.
دانشگاههای بیرجند، ایلام، بین المللی امام خمینی (ره)، رازی کرمانشاه، صنعتی ارومیه، علامه طباطبایی، علوم پزشکی شهرکرد، علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، قم، گیلان و هرمزگان اولین حضور خود را در این رتبه بندی موضوعی تجربه می‌کنند.